top of page

Scenshow

Med sju säsonger i ryggen med Sveriges stand up comedy elit där Jens arbetat med Kojo Akolor, Thomas Järvheden, Måns Möller, Ann Westin med flera fortsätter hans prisbelönta magic comedy show runt om i landet. Komedi blandas med det omöjliga! Har vi verkligen en fri vilja? Kan man bryta sig ut från kallt, hårt stål? Såg jag verkligen det jag tror att jag såg?!

Publikmedverkan är grundstenen i akten och som vanligt är det du och dina kollegor som på ett handfast sätt skapar showen. Var beredd på att vad som helst kan hända men förbered dig främst för skratt och osannolika ögonblick! Stort och smått presenteras medan kortlekar flyger genom luften, händer kedjas fast, knivar vässas och frukt dyker upp lite här och var.

Man behöver ingen stor scen med falluckor för att showen ska bli en succé, allt som behövs är en liten golvyta, resten har Jens med sig själv. Lämpligt för alla evenemang med 1-1000 gäster.


"Hur mycket får det plats i din hjärna egentligen? Jag kan nog bara säga att du är den bästa akt jag någonsin har sett! Våra kunder är supernöjda!"
- Peter, VD

 

bottom of page