top of page

Mingelmagi

 

Magi till fördrinken, middagsbordet, AW'n, julbordet eller cocktailpartyt. Charmen med mingelmagi är att det passar var som helst och när som helst!

Jens Jadbäck är en av Sveriges främsta close up magiker med kritikerrosade events från Ystad i söder till Umeå i norr. Du och dina gäster blir den viktigaste delen av underhållningen då magin sker i egna händer!

Jens minglar runt i lokalen och gör små akter för några personer i taget, antingen vid välkomstdrinken eller direkt vid borden. Självfallet får alla ta del av magin och vi vågar lova att skratten och reaktionerna kommer att höras i hela lokalen!

Glöm trötta näsdukar, fjäderblommor och ringar som länkas i varandra... Här sker det omöjliga på nära håll med sådant som finns i närheten - koppar, gummiband, ballonger, mynt, sedlar, visitkort, pennor och mycket annat! 

Mingelmagi är flexibel underhållning som pågår hela tiden och som dessutom alltid ger plats åt alla andra programpunkter som välkomsttal och skålar. Det är en enastående publikuppvärmning och hur kvällen än fortsätter så kommer det att vara med glada gäster!

Perfekt att kombinera med antingen Scenshow eller Close Up - eller både och!

bottom of page