top of page

Bröllopsunderhållning

 

Allting måste vara perfekt på den stora dagen och det är alltid väldigt många gäster att ta hand om. Lyckligtvis finns det en hel del personal som hjälper till med mat, musik och ordningen på talarna. Däremot missar många att underhålla gästerna då det uppstår väntetid – innan eller efter ceremonin, i väntan på servering, när brudparet fotograferas, i väntan på brudvals eller brudskål, när lokalen färdigställs för dans eller helt enkelt till desserten.
 

Jens Jadbäck är en mycket erfaren bröllopsunderhållare som trollar bort all väntetid för dina gäster. Han minglar runt och bjuder på close up magi i gästernas egna händer och ser till att även väntetid och ”transportsträckor” fylls med skratt.
 

Som avslutning blir det en salongsshow för hela sällskapet med brudparet i huvudrollerna – perfekt till desserten, kaffet eller tårtan!
Er intuition och tillit till varandra kommer att testas under en hisnande och komisk show där det gäller att ha koll på allt och alla, inte minst varandra! Hur är det nu, har din fru kanske rätt i att du BORDE kunna läsa hennes tankar? Är din man den karlakarl han ser ut att vara? Svaren på det och mycket annat kan du få på ditt eget bröllop!

 

Boka in Jens redan idag eller varför inte ge bort honom som bröllopsgåva?

 

"Bröllopsunderhållning som passar för alla gäster!"

 

"Kan varmt rekommendera denne fenomenale magiker! Hans show satte en riktigt fin guldkant på vårt bröllop!"
- Anneli

 

"Vi ”gav bort” Jens som överraskning i bröllopspresent, en annorlunda och perfekt gåva! Uppskattat av både brudparet och gästerna! Förbluffande grym, duktig och rolig!"
- Madde

 

bottom of page