top of page
Bröllopsunderhållning

Close Up

 

Jens Close Up show är en av hans mest bokade akter och självklart är publikmedverkan ett ständigt inslag. Sitt kvar runt bordet med kaffe och avec, bli en del av showen runt bordet och följ med till en värld där ingenting är omöjligt. Inte ens när vi ringer din bästa kompis...

Close Up magi bygger på fingerfärdighet och föremålen som används är endast verktyg för effekterna. Publiken är delaktig på ett helt annat sätt än i en scenshow, vanligtvis samlas alla runt ett bord – inga vinklar och vrår är begränsade! Perfekt för det mindre företagseventet, privata festen eller VIP kunderna du vill bjuda på något riktigt speciellt.

Close Up showen är den mest fingerfärdighetskrävande av Jens akter och passar för publik bestående av 1 till 40 personer. Om lokalen är väl lämpad eller om det finns skärm för videopresentation kan showen spela för hur många personer som helst.
 
”Vi vill boka in dig igen! Gör precis vad du vill, förra gången stod vi bara och gapade. Jag tror inte att jag stängde munnen förrän två dagar senare.”
- Anders
 
”Men det är ju DET kortet jag håller i! Jag HÅLLER i det!!!”
- Karl

”Du gjorde dundersuccé! Tack för en fantastisk show och otroligt proffesionell service. Du är grym!!”
- Marina, Strängnäs

 

bottom of page